Referencer

Reaktioner og feedback på min stand-up og foredrag:

Vi vil bare lige sige tusind tak for i går, både vi og vores gæster var vilde med dig 😄 Inklusive dem der ikke vidste hvem du var i forvejen.
Du fik især manden i hopla, han snakkede stadig om det på vejen hjem i dag 😄Så tak, du var i den grad et godt valg 👍
Efter optræden til bryllup, 2022

Toppen af dansk stand-up!
1000 tak for helt igennem super underholdning til vores julefrokost i Billund Lufthavn. 30 minutter gik desværre alt for hurtigt. Det fås simpelthen ikke bedre.
Efter optræden for Billund Lufthavn

Hej Povl,
Blot lige en tilbagemelding på din optræden i går aftes. Det var en stor succes! 🙂 Samtlige gæster var meget begejstrede og morede sig rigtig meget fra start til slut. Selv de, som mente de ellers ikke brød sig om stand up. Du ramte selskabet lige spot on og tak for det!
Efter optræden til privat selskab

Kære Povl,
Tilbagemeldningerne på dit show har været utroligt positive, tak for din indsats og jeg vil varmt anbefale dig til andre.
Efter optræden til sommerfest, Københavns Kommune

Konferencegruppen grinede sig igennem Povl Carstensens morsomme, kloge og helt forrygende stand-up show. En flot krydsning mellem det planlagte og en stor evne for improvisation udløste et langt og stående bifald.
Efter foredrag for konference i Bodrum, Tyrkiet

Et par hundrede ansatte i regionshuset fik rig lejlighed til at motionere lattermusklerne under Povl Carstensens veloplagte og humoristiske causeri over temaet balance. Begejstring og fællesskabsfølelse fyldte musikteatret under Povl Carstensens stand-up show ”Kunsten at være lykkelig”.
Efter foredrag for Region Syd

Hej Povl,
Tusind tak for et godt show ‘on the road’! 🙂 Vores kollegaer  var alle meget glade og syntes at du var super go’! Rigtig godt gået! 🙂
Efter optræden for JNData

Hej Povl, 1000 tak for et meget underholdende indlæg til vores projektarrangement. Jeg synes personligt det var helt vildt sjovt, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra deltagerne. Der var en rigtig god stemning bagefter.
Efter optræden for PFA

Jeg må ikke glemme Povl Carstensen – han er også blevet omtalt med ekstremt rosende ord efterfulgt at et smil 😉
Efter optræden for Force Technologies (på engelsk) 

Det var bare super. Alle fik sig et rigtig godt grin. Du kan rolig hilse Povl og sige en stor tak for hans show.
Efter foredrag for Lundbeck

OM JOHN & AAGE:

Som gæsterne sagde: Det var som at gå 20 år tilbage i tiden. De ligner fuldstændig sig selv. Fremragende præstation!! Folk skreg af grin fra start til slut. Vi er MEGET tilfredse!
Efter optræden til julefrokost for ISTA Danmark

Vi var flade af grin ! Kan kun anbefales !
Efter privat fødselsdag, 2023

Hej Povl,
Først og fremmest tusind tak til dig og Morten for et helt forrygende John og Aage show til vores sølvbryllup på Comwell Kellers Park i lørdags.
I var prikken over i’et på en for os helt igennem vidunderlig fest og weekend. Samtlige gæster har ringet og sagt tak for sidst, og alle har kommenteret jeres show som forrygende sjovt og et herligt højdepunkt på aftenen.
Efter optræden til sølvbryllup

Hej Povl,
Det var et fint show, som skabte total lykke ved brormand og morskab for alle andre.
Efter optræden til 40 års fødselsdag

Ville bare sige 1000 tak for et fantastisk show. Folk taler stadig om hvor sjove og gode I var i dag. Jeg fandt jeres nissehue. Skal jeg sende den til jer?
Efter optræden til julefrokost for ISTA Danmark