Foredrag

Jeg optræder også med det humoristiske foredrag Kunsten at være lykkelig. Foredraget er baseret på min stand-up, men jeg kommer også ind på blandt andet Dalai Lamas tanker om lykke, og giver mit eget bud på en matematisk formel for hvordan man bliver lykkelig!

Foredraget er et underholdende, tankevækkende og morsomt indslag til alle former for arrangementer, lige fra seminarer, konferencer og møder, til firmafester osv.

Varigheden er 60 minutter eller efter aftale. Jeg laver desuden også foredraget på engelsk.

ANDRE FOREDRAG
Sammen med min gode ven og kollega Thomas Wivel, laver jeg også tre andre foredrag/shows:

117 ting som mænd og kvinder bør vide om hinanden
, som er baseret på vores anmelderroste show og to bøger om samme emne. Showet/foredraget er meget underholdende og inddrager publikum, som udfylder spørgeskemaer om emnet, hvoraf vi kårer en vinder.
Varighed: 45-90 minutter.

Stand-up på arbejdspladsen, er en enestående workshop, hvor Thomas og jeg i samarbejde med en gruppe medarbejdere udvikler et stand-up show, som gruppen fremfører for hinanden, eller de øvrige medarbejdere samme dag/aften. En helt ny form for teambuilding, og humoristisk måde at opleve virksomheden, arbejdet og hinanden på.
Varighed: ½ – 1 dag.

Endelig har Thomas og jeg også lavet et show med titlen Er det en vittighed det her?, hvor vi tager vittigheden op til ære og værdighed. Det er et stand-up show med og omkring vittigheder, og igen involveres publikum, som får lov til at komme med deres bedste bud på en vittighed.